PROJEKTE

KMPK sot gëzon besueshmërinë e kompanive dhe investitorëve më potencialë të tregut Shqiptar. Duke ofruar cilësi, shpejtësi dhe garanci, KMPK vazhdon udhëheqjen e këtij sektori. Më poshtë janë disa nga punimet e kryera gjatë viteve 2005-2019:

Kompania PAJTONI shpk Tirane (2015)
Kompania AIRBP (Air British petroleum) Rinas (2015)
Kompania BREGU SHA Tiranë (2014)
CASA ITALIA Tiranë (2014)
Kompania COBIAL (2014)
Kompania LINDNER (Bulgaria EOD) Tirane (2014)
HELIO KATERING Tiranë (2013)
Kompania CITROEN (2013)
Kompania AMADEUS GROUP Highway Tirane-Durres (2013)
Kompania Lira Petrol, Prezë-Tiranë (2006)
Kompania BINDI, Fushë-Prezë, Tiranë (2011)
Servis Liu, Rinas, Tiranë (2011)
Kompania MILIS, Fushë Krujë (2011)
UFO University, Berat (2010)
Investor Nue TOMA, Linjë Teknologjike (nyjë inerte), Lezhë (2009)
Bashkia KAMËZ , Kamëz (2008)
Kompania GJOKA, Mëzez-Tiranë (2007)
Kompania Rrahmani, Mulliri i Artë, Fier (2007)
Kompania APOLLON, Fier (2007)
Kompania ARDENO, Tiranë (2006)
Kompania FERRO, Prezë-Tiranë (2006)
Kompania BIAP Vorë-Tiranë (2006)

KOMPANIA JONË ËSHTË E CERTIFIKUAR

sincert
accredia
apave