Jepi jetë projektit tënd...

PROFILI I KOMPANISË

Profili i KMPK Sh.P.K eshte ai i nje karpenterie te rende gjysem te rende, e afte per te zgjidhur problemet e:
Projektimit, fale personelit te kualifikuar dhe te afte per menaxhim ne planin teknik, si dhe perdorimit te nje teknologjie te larte dhe programeve te fundit ne fushen e projektimit.
Prodhimit dhe montimit fale makineve dhe teknologjise se larte te perdorur per prodhimin e strukturave metalike si dhe fale nje personeli te kualifikuar,I cili eshte I afte qe nga projektimi te realizoje strukturen ne fazen e prodhimit duke u ndjekur me pas nga montimi per te bere projektin realitet...

LEXO MË SHUMË
SHËRBIME

Projektimit, prodhimit, riparimit dhe montimit të pajisieve, makinerive, linjave komplete në fushën e industrisë minerare, të prodhimit te materialeve te ndertimit dhe te industrise se riciklimit (letres, plastikes, drurit, qelqit etj.)
Projektimit, prodhimit, riparimit dhe montimit të pajisieve të industrisë së naftës dhe të gazit, si dhe nënprodukteve të tyre
Projektimit, prodhimit, riparimit dhe montimit të impianteve të ventilimit, të filtrave industriale, të pneumo-transportit...

LEXO MË SHUMË
PROJEKTE PRESTIGJIOZE

KMPK sot gëzon besueshmërinë e kompanive dhe investitorëve më potencialë të tregut Shqiptar. Duke ofruar cilësi, shpejtësi dhe garanci, KMPK vazhdon udhëheqjen e këtij sektori.Më poshtë janë disa nga punimet e kryera gjatë viteve 2005-2017:
Company KURTI furniture Ulcinj Montenegro (2017)
Company INTEGRATED TECHNOLOGY SYSTEM Elbasan (2016-2017)
Millenium group: Folie Tarrace & Jale beach bar (2016)

LEXO MË SHUMË
CERTIFIKIME

Cilësia e punës tonë është e garantuar nga kompania prestigjoze CDQ Itali, e cila ├žertifikon cilësinë konform standarteve ndërkombëtare të ISO. Kompania eshte e certifikuar me UNI-EN-ISO 9001 e afte per te vertetuar cilesine e punimeve, UNI-EN-ISO 18001 qe verteton sigurine ne pune, si dhe EN-1090-1 CE marking qe verteton resistencen dhe sigurine te produkteve qe ne ofrojme.

READ MORE

Projekti më i fundit


ITS

Integrated Technology System

KLIKONI PËR DETAJE

KOMPANIA JONË ËSHTË E CERTIFIKUAR

sincert
accredia
apave